Tainas:
2 muna
0,070 kg fariinsuhkur
0,030 kg hapukoor 20%
0,070 kg rapsiõli
0,150 kg banaani
0,210 kg nisujahu
0,010 kg küpsetuspulber
0,100 piimašokolaad pähklitükkidega
0,070 kg fariinsuhkur
0,030 kg hapukoor 20%
0,070 kg rapsiõli
0,150 kg banaani
0,210 kg nisujahu
0,010 kg küpsetuspulber
0,100 piimašokolaad pähklitükkidega
Kaunistus:
tuhksuhkurTöö käik:
- Vahusta munad suhkruga,
- koori banaan ja peenesta kahvliga.
- Lisa munavahule õli, hapukoor ja purustatud banaan, sega ühtlaseks.
- Tükelda šokolaad, sega jahu ja küpsetuspulber omavahel.
- Lisa jahusegu ja šokolaaditükid vedeliku hulka, sega ühtlaseks.
- Aseta tainas muffinipanni pesadesse ja küpseta 175C pöördõhuga umbes 12 minutit.
- Jahuta, kaunista tuhksuhkruga.
Märkused:
Retsept on pärit raamatust: L.Virkus, M.Suitsu "Muffinid" 2004, aga tegin originaalretseptis mõned muudatused.Muffinid tulid välja head, pähklitega piimašokolaad ja banaan sobisid maitsetelt hästi kokku.
Kommentaarid
Postita kommentaar