Tainas ja valmistusviis sama nagu kaneelikringlil.
0,150kg hapukoor
1,5 spl vaniljekreemi pulber (Ekströms)
0,050g suhkur
tuhksuhkur
0,040kg sidrunimaitseline glasuur
Täidis:
0,200kg kohupiimakreem (Alma 3%)0,150kg hapukoor
1,5 spl vaniljekreemi pulber (Ekströms)
0,050g suhkur
Kate:
0,003kg Claro pulbrist tehtud lahustuhksuhkur
0,040kg sidrunimaitseline glasuur
Töö käik:
- Taigna valmistamine ja vormimine sama, nagu kirjeldatud kaneelikringlil.
- Täidise valmistamiseks vispelda ained kokku.
- Lasta seista külmutuskapid, et segu pakseneks.
- Määrida täidis lahtirullitud taignale, lasta kerkida ~20 min.
- Küpsetada 180C pöördõhuga ahjus ~20 min.
- Ahjust tulles kuumalt pintseldada Claroga.
- Vamistada glasuur- kuumutada vesivannil, kuni glasuurnööbid on sulanud.
- Pane glasuur pritskotti ja pritsi jahtunud kringlile.
- Puistata üle tuhksuhkruga.
Märkused:
Välja tuli isuäratava välimusega. Jäin ise rahule.
Vormimine
Valmis vormitud
Peale Claroga pintseldamist
Kommentaarid
Postita kommentaar