Tainas ja taigna valmistusviis on nagu napoleonikoogil.
Välja tuli 20 kringlit, kasutasin 0,5 taigna kogust.
3 spl kuum vesi
Välja tuli 20 kringlit, kasutasin 0,5 taigna kogust.
Glasuur:
0.150kg tuhksuhkur3 spl kuum vesi
Töö käik:
- Rulli tainas lahti, lõika ribadeks.
- Keeruta ribasid, et riba spiraalselt keerduks, vormi kringliks
- Küpseta 200C ahjus, kuni on helepruun.
- Valmista glasuur:
- Kaalu ja sõelu tuhksuhkur
- Sega sisse kuum vesi ja vispelda ühtlaseks
- Kasta pealmise poolega glasuuri sisse, lase tahkuda.
Märkused:
Vormimine tundus teoorias lihtne, aga tegelikkuses vormimine lihtne ei tundunud.
Maitse oli hea, krõbe ja õhuline.
Kommentaarid
Postita kommentaar