Tainas:
4 munavalget0,2 kg suhkut
2 tl kartulitärklis
2 tl valgeveini äädikas
mandlilaastud
Täidis:
0,4 l vahukoor0,04kg suhkur
vaniljesuhkur
0,2kg külmutatud vaarikad
Töö käik:
- Vahusta munavalged, lisa järkjärgult suhkur. Vahusta, kuni on tugev vaht.
- Lisa valgeveini äädikas ja tärkllid, sega alt-üles liigutustega.
- Määri küpsetuspaberile, raputa peale mandlilaastud.
- küpseta pöördõhuga 160C juures 20 minutit.
- ahjust võttes kummuta küpsetuspaberile, keer rulli ja lase jahtuda.
- Vahusta vahukoor suhkrutega.
- Määri kreem jahtunud põhjale, millele aseta külmunud vaarikad ühtlaselt.
- Keera rulli.
Kasutasin kartulitärklst, sest maisitärklist mul kodus ei olnud. Tulemus sellest ei kannatanud.
Väga maitsev ja hea tulemus, isegi järgmisel päeval ei olnud beseerull vettinud.
Kommentaarid
Postita kommentaar