Põhi:
0,2 kg kaeraküpsis0,05 kg (sulatatud) või
Täidis:
0,8 kg toorjuust (toasoe)6 muna (toasoe)
0,9 kg mangokonserv
0,2 kg suhkur
Kate:
0,45 kg mangopüree0,05 kg vesi
0,05 kg Claro
0,100 kg suhkur
Kaunistus:
0,075 kg šokolaad0,1 kg mustikad
0,2 kg füüsal
0,05 kg jõhvikas
Töö käik:
- purusta küpsised, sega sulatatud võiga.
- Pane küpsisemass koogivormi põhja (28 cm diameetriga ümmargune vorm)
- püreeri mangokonserv, suru segu läbi sõela (mango on väga kiuline)
- sega kokku suhkur, mangokonserv, toorjuust ja munad.
- Kalla segu vormi küpsisepõhjale.
- Küpseta 170C juures 35 minutit (kuni segu on hüübinud ja kergelt keskelt veel võdiseb). Jahuta kook.
- Valmista kate: Kuumuta vesi+mangopüree, lisa suhkruga segatud Claro. Kuumuta paar minutit.
- Kalla tordile (tort on veel vormis). Eemalda vorm, kui segu on tarretunud.
- kaunista šokolaadi jamarjadega.
Märkused:
Tor oli väga mõnusa maheda maitsega- küpsetatud mango-juustukook ja tarretatud mangokonserv olid meeldiv maitsekooslus. Mahe ja meeldiv maitse.
Kommentaarid
Postita kommentaar