Tainas:
0,530kg nisujahu
0,450kg rasvaine (margariin või või)
0,300kg vesi
0,008kg sool
Glasuur:
0,200kg tuhksuhkur
4 spl kuum vesi
0,25tl vaniljesuhkur
Töö käik:
Märkused:
Tainas õnnestus, sest koostisained olid kokkusegamisel jääkülmad. Tooted olid õhulised ja krõbedad.
Eelmisel korral tainas ebaõnnestus ilmselt seepärast, et jahu ei oonud piisavalt külm (hoidsin liiga vähe aega külmikus).
Kringlidvormisin eri mõõtmetega- osad suuremad ja osaf väiksemad. Väiksemad kringlid tulid isuäratavama välimusega.
0,530kg nisujahu
0,450kg rasvaine (margariin või või)
0,300kg vesi
0,008kg sool
Glasuur:
0,200kg tuhksuhkur
4 spl kuum vesi
0,25tl vaniljesuhkur
Töö käik:
Märkused:
Tainas õnnestus, sest koostisained olid kokkusegamisel jääkülmad. Tooted olid õhulised ja krõbedad.
Eelmisel korral tainas ebaõnnestus ilmselt seepärast, et jahu ei oonud piisavalt külm (hoidsin liiga vähe aega külmikus).
Kringlidvormisin eri mõõtmetega- osad suuremad ja osaf väiksemad. Väiksemad kringlid tulid isuäratavama välimusega.
Kommentaarid
Postita kommentaar