Tainas :
2 muna0,2kg suhkrut
0,15kg rapsiõli
0,18 l keefiri
0,03kg kakaopulber
0,21kg nisujahu
0,5tl sooda
1 tl küpsetuspulber
2 tl vaniljesuhkur
Täidis:
0,7 kg hapukoor1 spl hapukoor
1tl vaniljesuhkur
Kate:
175 g šokolaadi0,08 kg võid
0,15 kg tuhksuhkurt
0,15kg hapukoort
1 tl vaniljesuhkurt
kaunistus:
küpsisepuru (4 Kalev Ekstra küpsist)0,076 kg martsipanist kaunistused
Töö käik:
- Vahusta muna suhkrutega
- lisa õli ja keefir, sega ühtlaseks.
- Lisa nisujahu, kakao, sooda ja küpsetuspulber, sega ühtlaseks.
- Küpseta pöördõhuga 170C juures umbes 40 minutit. (30x40cm kandiline vorm)
- jahuta. Jahtunud põhi lõika 2-ks kihiks.
- Täidise jaoks sega hapukoorega suhkrud.
- Immuta põhjad piimaga, määri pühjale hapukoorekreem. Kata pealmise koogipoolega.
- Vamista šokolaadikreem: sulata või koos šokolaadiga, lisa hapukoor ja kuivained. Sega ühtlaseks..
- kata tort šokolaadikreemiga.
- Kaunista martsipankujude ja küpsisepuruga.
see näeb niiiiii hea välja, et proovin järgi teha. pealmise disain muudan endale veel sobilikumaks ;) kuid sa oled mu ideed hästi tabanud ja mul on hea meel, et nädala jagu otsinguid võõrkeelsetes ja kodumaistes lehtedes leidis retseptiga lõpu. aitäh sulle ;)
VastaKustuta