Täna sain täita erivevaid tööoperatsioone:
"Brändi Extra" kookide glasuurimine oli huvitav ja uus kogemus: kook torgatakse kahvli otsa ja pannakse glasuuri sisse kuni põhjarandini (põhi jääb ilma glasuurita) ja siis tuleb kooki keerutada ja raputada, et üleliigne šokolaad ära valguks. Keeruline oli see, et niresid ei tohtinud jääda. Jäin oma töö tulemusega ise rahule.l, minu meelest tulid ilusad koogid.
- Tegin kooke "Troopika", Halvaakook" ja "Valge unistus"
- Valmistasin makroonide täidiskreeme (pistaatsia ja apelsini) ja kohupiimataskutele kohupiimakreemi,
- Puhastasin ja tükeldasin õuna-jõhvika korvikeste jaoks õunu
- Kaunistasin serveerimiseks tordi- ja koogivaagmaid.
- Katsin kooki "Brändi Extra" šokolaadiglasuuri ja mandlilaastudega.
"Brändi Extra" kookide glasuurimine oli huvitav ja uus kogemus: kook torgatakse kahvli otsa ja pannakse glasuuri sisse kuni põhjarandini (põhi jääb ilma glasuurita) ja siis tuleb kooki keerutada ja raputada, et üleliigne šokolaad ära valguks. Keeruline oli see, et niresid ei tohtinud jääda. Jäin oma töö tulemusega ise rahule.l, minu meelest tulid ilusad koogid.
Koogid "Brändi Extra" |
Kook "Troopika" |
Kook "Valge unelm" vormides |
Kook "Valge Unelm" valmiskujul |
Kaunistatud tordi- ja koogivaagnad. |
Halvaakook |
Kommentaarid
Postita kommentaar