Tainas:
|
Töö käik:
1. Taina valmistamiseks vahusta munad suhkruga
2.
Lisa õli ja keefiri
3. Sega juurde, jahu, küpsetuspulbri ja vanillsuhkur, sega
ühtlaseks.
4. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (2*30×40 cm;
1*25cm ümmargune vorm). küpseta 170C juures kuni tikuga katsudes jääb kuivaks.
5. Täidise jaoks vahusta koorvaniljesuhkru+ suhkruga, lisa
kohupiim ja vahusta ühtlaseks.
6. Immuta põhjad piimaga, kata vahukoorega ja pane peale
külmutatud vaarikad.
7.kata teise põhjaga, immuta piimaga, kata kreemiga.
8.
pane külmkappi, valmista martsipanist kaunistus (maalisin martsipanile geel ja pulbervärvide ja toidumarkeritega).
9.
Neljakandilisele tordile keskele kanna 25cm diameetriga ringile sulašokoaladi
ja aseta sinna sama suurusega martsipan.
10.aseta
ümmargune tort neljakandilise tordi peale, kata ümmargune tort sulatatud
šokolaadiga.
11.
Kaunista martsipanpildi ja marjadega, pritsi äärekaunistused.
Märkused:
Jäin tulemusega rahule.
Kommentaarid
Postita kommentaar