tainas:
0,220 kg karamellikreemi0,080 kg suhkur
3 muna (toasoe)
0,270 kg või (toasoe)
0,490 kg nisujahu
kate:
0,400 kg tune šokolaad (Bitter)0,300 kg mandlilaastud, röstitult
Töö käik:
- vahusta karamellikreem ja või kohevaks vahuks,
- lisa suhkur ( peale seda vahusta edasi) ja ükshaaval munad,
- sega võivahule juurde nisujahu, pane kohe pritskotti ja pritsi küpsisteks (minul ringikujulised).
- Küpseta 200C pöördõhuga umbes 10 minutit. Jahuta
- Sulata šokolaad vesivannil, tempereeri.
- Kasta küpsised pooleldi šokolaadi sisse ja raputa peale mandlilaastud.
Ringikujuline pritsimine ja šokolaadiglasuur muutis küpsised välimuselt isuäratavaks. Karamelline maitse ja tume šokolaad sobisid hästi kokku.
Minu arvates küpsised õnnestusid.
Kommentaarid
Postita kommentaar