Juustukringel
Tainas:
0,675 kg jahu0,010 kg sool
0,068 kg pärm
0,030 kg suhkur
0,045 kg õli
0,338 kg vesi
Täidis:
0,1 kg või0,2 kg riivjuust
kate:
0,5 kg riivjuustmuna määrimiseks
0,05kg sulatatud võid
Töö käik:
- Kaalu ained.
- Lahusta pärm käesoojas vees, sega kuivainete hulka. Lisa õli ja sega siidiseks taignaks.
- Lase tainas kerkida umbes 10 min.
- Rulli tainas ristkülikukujuliseks, määri peale toasoe või.
- Raputa üle riivjuustuga.
- Keera tainas rulli ja vormi kringliks.
- Lase kerkida, määri munaga.ja riputa peale riivjuustu.
- Küpseta 200C juures, kuni tikuga katsudes on küps.
Märkused:
- kringel õnnestus hästi.
- tainas oli kergesti vormitav
Kommentaarid
Postita kommentaar