Nutella kringel
Retsept on pärit kokaraamatust: E. Pärtel "Küpsetaja käsiraamat."Tainas:
0,5kg nisujahu
0,007kg kuivpärm
1 muna
0,065kg suhkur
0,1kg või, toasoe
0,150kg piim
0,5 tl sool
täidis:
0,230kg Nutella kreemmäärimiseks muna
Töö käik:
- Kaalu ained.
- Lahusta pärm käesoojas piimas, sega kuivainete hulka. Lisa või ja sega siidiseks taignaks.
- Lase tainas kerkida kahekordseks.
- Rulli tainas ristkülikukujuliseks, määri peale toasoe -nutella kreem.
- Keera tainas rulli ja vormi kringliks.
- Lase kerkida, määri munaga.
- Küpseta 200C juures, kuni tikuga katsudes on küps.
Märkused:
- Kergesti vormitav tainas
- rikkalik maitse.
Kommentaarid
Postita kommentaar