Retept pärineb kokaraamatust E.Pärtel Küpsetaja käsiraamat
tainas:
3,5dl piima
700g nisujahu
1dl suhkrut
1 muna
10g soola
50g aktiivset juuretist
100g võid.
täidis:
100g võid
6sl suhkrut
2tl kaneeli
töö käik:
Sega tainaained omavahel, v.a või. Jätta tainas 30 minutiks ootele. Sõtku või peale seda taignasse.
Jäta tainas 10h käärima.
Rulli tainas lahti, määri täidis ja vormi saiad.
Jätta kerkima 12h.
Enne küpsetamist määrida lahtiklopitud munaga.
Küpsetada 200C juures 12-15 minutit.
Märkused:
Haputaigna maitse oli pisut võõras. Tainas kerkis liiga vähe.
tainas:
3,5dl piima
700g nisujahu
1dl suhkrut
1 muna
10g soola
50g aktiivset juuretist
100g võid.
täidis:
100g võid
6sl suhkrut
2tl kaneeli
töö käik:
Sega tainaained omavahel, v.a või. Jätta tainas 30 minutiks ootele. Sõtku või peale seda taignasse.
Jäta tainas 10h käärima.
Rulli tainas lahti, määri täidis ja vormi saiad.
Jätta kerkima 12h.
Enne küpsetamist määrida lahtiklopitud munaga.
Küpsetada 200C juures 12-15 minutit.
Märkused:
Haputaigna maitse oli pisut võõras. Tainas kerkis liiga vähe.
Kommentaarid
Postita kommentaar