põhi: 2 x 400g purk kindney ube, kurnatult muna 3tk rapsiõli 40g kakaopulber 20g suhkur 100g vanilesuhkur 3g küpsetuspulber 5g šokolaaditükid (piimavaba šokolaad) 50g |
Zelatiin (lehtedena) 10g
(vahukoor) kookoskoor 70g
munavalge 50g
suhkur 60g
vesi 50g
sidrunihape
kirsipüree 150g
šokolaadikreem:
100g kookoskoor
100g tume šokolaad
Põhja valmistamiseks blenderda oad õli ja munadega püreeks, lisa ülejäänud ained ja sega ühtlaseks.
Tainas panna 2 x 20cm ümmargusse vormi.
Küpseta 175C juures 20 minutit. Jahuta.
Mousse valmistamine:
Paisuta želatiin külmas vees.
Kuumuta kirsipüree, lisa želatin ja jahuta.
Valmista sefiir, samal ajal vahusta kookoskoor.
Lisa sefiir, kookoskoor ja kirsipüree kokku.
Šokolaadikreemi valmistamiseks sulata veevannil ilma piimasuhkruta šokolaad ja sega juurde kookoskoor.
Koogi kokkupanek:
Brownie põhjale määri 1/3 šokolaadikreemi, kata 1/2 moussega, kata browniepõhjaga, määri peale šokolaadikreemi ja kata ülejäänud moussega. Viimasena määri kook šokolaadikreemiga.
Kommentaarid
Postita kommentaar