Tainas:
0,675 kg jahu0,010 kg sool
0,068 kg pärm
0,030 kg suhkur
0,045 kg õli
0,338 kg vesi
Täidis:
0,150kg või0,100kg sulatatud juust
0,400kg sink
0,300kg riivjuust
Töö käik:
- Kaalu ained.
- Lahusta pärm käesoojas vees, sega kuivainete hulka. Lisa või ja sega siidiseks taignaks.
- Lase tainas kerkida kahekordseks.
- Rulli tainas ristkülikukujuliseks, määri peale toasoe või.
- Määri tainale toasoe või, määri õhtlaselt singi sulatatud juustu segu ja riputa peale riivjuust,
- Keera tainas rulli ja vormi kringliks.
- Lase kerkida.
- Küpseta 200C juures, kuni tikuga kautsudes on küps.
- Kuum kringel pintselda üle sulavõiga.
Kommentaarid
Postita kommentaar